Nu är den fredagsmyyyyys....

Härlig fredag. Visst, dagen började inte helt bra men det blev bara bättre. I skolan hade vi som vanligt nutidsfrågor och fika, men sen åkte jag, Becca H och Sofia och kollade på grisar. En sugga med massa kultingar. Sen kollade vi också på kaninerna, getterna, fåren och hönsen. Sen släppte läraren av oss i stan innan vi drog oss tillbaka till hemmet.

Idag hade vi Tacos till middag och nu har vi nyss kommit tillbaka efter att ha köpt massa godis, chips och dricka.






Det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyys!!


KINA RULES

En bra start på en bra dag. Eller nåt. Börjar skoldagen med att sitta och spela. Skriker och slår i bänken för att man inte klarar av en bana på Bubble Witch Saga, sen när lektionen ska börja springer alla iväg och ska ha kaffe. Vi sätter oss vid bänkarna och sörja förklara nåt i fysikkrattar åt jag vet inte vad. Då ska läraren börja prata om fysik, men då kommer någon på att hon glömt kaffet i mikron och läraren tittar efter henne när hon springer iväg och mumlar " ej oh nej oh nej..." för sig själv. Senare står jag och läraren i köket och upptäcker att någon spillt kaffe på golvet. Vi diskuterar vem som kan ha gjort det och om det är någon som hade mjölk i kaffet. Efter lite polisförhör så avslöjar den skyldige sig själv. Och äntligen börjar lektionen i fysik (när vi egentligen har svenska) med lite diskutioner och skratt. Någonstans därimellan ropar läraren "KINA RULES" och förklarar att de kommer äga hela världen och att dem är bäst. Känn er träffade kina!

Nu har vi rast, höres!


Without saying a word, you can light up the dark

Jag älskar den här låten, så himla härlig!


1 maaaaj

Grattis till lilla Sofia som blir 17 år idag! Nu ska vi hoppas på en bra dag!
Vaknade av att Sofia ringde. Det var på tok för tidigt så hon fick gå upp på sitt rum igen så vi kunde komma in och sjunga för henne. Nu har vi fixat oss och ätit lunch. Ikväll blir det god mat, kroketter med limemarinerad kyckling och parmesansås.





Igår kväll åkte vi till Skultorp och såg på brasan och raketerna. Vi fick sockervadd, vilket är helt super. Vem gillar in sockervadd liksom?

RSS 2.0